Balaton télen-nyáron

Balaton télen-nyáron

Egyre nagyobb az igény az okoshotelekre!

2020. szeptember 25. - Balatonfan

A jelenleg is tartó járvány helyzetben idén sokan döntöttek úgy, hogy nem szívesen töltenék a nyaralásra szánt idejüket külföldön, hanem az otthon kényelmét és biztonságát, valamint a hazai üdülőhelyeken való kiruccanást részesítették előnyben.

2020 nyara a „safe vacation”, a biztonságos nyaralás jegyében telt és nem lesz ez másként az év hátralévő részében sem. A kikapcsolódás és feltöltődés iránti igényünk nem veszít erejéből, lelkesedéséből. Némi keserédes mosollyal az arcunkon rebesgetjük, hogy: most bárhol szívesen tartózkodnánk, csak ideiglenesen megválhassunk a kényelmes otthoni, privát szféránktól.

Most már mindenki óvatosabb, alaposabb. Körültekintőbben választunk szállást, leginkább arra fókuszálva, hogy a pihenés céljából kiválasztott hely ne legyen túlzsúfolt. Hajlandók vagyunk meghallgatni a különféle utazással kapcsolatban elhangzó véleményeket, és fontolóra venni az elhangzott javaslatokat. Akkurátusan kutatunk, tájékozódunk; lelkiismeretesen dolgozunk a terveinken a saját, szeretteink és mindannyiunk közös érdekében.

A hagyományos, és méltán népszerű balatoni kikapcsolódás kérdésében a szokványos utazásunkat biztonságosabb köpenybe öltöztetjük a társadalmi felelősségvállalás nevében.  

 

A „safe vacation” esetében már nem elegendő a pénztárcánkhoz és időnkhöz igazodva eljárnunk… a sor kibővül néhány extra tényezővel, nevezetesen: 

  • biztonság-kérdések
  • a választott úticél esetében milyen a fertőzés aránya?
  • kockázatvállalási kérdések
  • higiéniai kérdések
  • a kiválasztott szálloda milyen mértékben tartja be a WHO által pandémia idejére megfogalmazott irányelveket?  

Melyik szálloda mutatkozik a legmegfelelőbbnek?

A rendkívüli módon átformálódott atmoszférában a biztonságot kimagasló helyen szerepeltetjük. Igyekszünk meggyőződni afelől, hogy adott szálloda esetében milyen mértékű az együttműködés e rendkívüli helyzetben. Van-e lehetőség a digitális be- és kijelentkezésre? Melynek meglétével minimálisra csökkenthetjük a személyzettel való érintkezést.

Megfelelően fertőtlenítik-e a szálloda berkein belüli közösen használt helyiségeket?

Szállások pároknak

A romantikus nyaralást tervező párok nagy eséllyel keresnek olyan szálláshelyeket, ahol nyugalom, csend és béke honol. Amennyiben pénztárcakímélő alternatívákat böngésznek, érdemes fontolóra venni a kényelmes panziókat, villákat és vendégházakat. Ezek a szállások a maguk nagyszerű, nagyon jó, mesés és rendkívüli értékelésükkel több balatoni üdülőhelyen is a párok kedvében járhatnak (Tihany, Hévíz, Fonyód, Keszthely, Balatonfüred stb.)

A pandémia idején különösen fontos a tisztaságra, a biztonsági berendezésekre, az egészségbiztonságra, a távolság betartására, a fertőtlenítésre, valamint az étel- és italbiztonságra való fokozott odafigyelés.

Mindemellett nem maradhat ki az élménypakliból a mesés tájakon való sétálás lehetősége, a medence, a pezsgőfürdő, a kerthelyiséggel való rendelkezés, ahogy a wellness-szolgáltatások sem. Mindezek egy pár feltöltődésre szánt idejét boldoggá, örömtelivé tehetik.

Szállások kisgyermekes családoknak

Egy család esetében komplexebb feltételekkel és igényekkel nézünk szálláslehetőség után; előnyben részesítve a kényelem-biztonság-higiénia trióját ideálisan ötvöző szállodákat. Sokan keresik a kempingeket, a kiadó lakásokat, valamint a hoteleket üdülésük során. Mindezek mellett nagyszerű lehetőségnek mutatkoznak az apartmanhotelek, amelyekre egyre nagyobb az igény, hiszen maximálisan rendelkeznek egy hoteltől elvárható kényelemmel, ugyanakkor költséghatékonyabbak azoknál.

Kényelmes, okoshotel a jövő igényeihez igazítva

A pandémia-ürömben van némi örömünk is, legalábbis, ami a balatoni szálláslehetőségeket illeti. Nemrégiben megnyitotta ajtóit Magyarország első, Balatonon elhelyezkedő félautomatizált apartmanhotele, a Sunset Resort Apartmanhotel!

Hogy miért érdemes most foglalni?

Mivel az új szálloda figyelembe veszi a vírushelyzethez kötött elvárásokat. Biztosítja vendégei számára a lehető legbiztonságosabb és legkényelmesebb megoldásokat: tudniillik a foglalástól a kijelentkezésig mindössze egy okostelefonra lesz szükségünk. Ezzel a nagyszerű megoldással tökéletesen tiszteletben tartják a vendégek privát szféráját, és radikálisan lecsökkentik a személyzettel való közvetlen kapcsolatot.

lakasbelso_1072_kicsi.jpg

Fotó: Sunset Resort Apartmanhotel

Amennyiben elnyerte a tetszését a fonyódi apartmanhotel innovatív hozzáállása, biztonságos megoldásai: ragadja meg az alkalmat és kezdődhet is a utazás, melynek során maximálisan figyelnek a „safe vacation” típusú igényekre!

AJÁNLÓ: SUNSET RESORT: Magyarország első, Balatonon elhelyezekedő félautomatizált apartmanhotele

 

336x280_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://balatontelennyaron.blog.hu/api/trackback/id/tr6016214506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása