Balaton télen-nyáron

Balaton télen-nyáron

Balatoni Jazz&Bor piknik est

Az első igazi, nyárindító programajánló

2021. június 11. - Balatonfan

Eljött az évnek ez napja is, amikor végre egy szabadtéri programot ajánlhatunk, ráadásul az első, egy szívet melengető, balatoni esti rendezvény, ahol a jó bor és a kellemes zene adja az alapot egy igazán varázslatos környezetben.

Végre itt a jó idő és az egész napos strandolást követően mégis mi lenne jobb kikapcsolódás, mint a 2021.06.19-én megrendezésre kerülő Jazz&Bor piknik Fonyódon a Sunset stégen.

Amikor kézhez kaptuk a meghívót, finoman szólva is majd kiugrottunk a bőrünkből, hogy végre! Már tavaly is részt vettünk ezen a varázslatos esti programon és azóta is emlegetjük.

Tudjátok, az a bizonyos balzsamos nyári, éjszakai feeling a víz illatával, kellemes zenével, fényekkel és kiváló finomságokkal a csillagos ég alatt. Semmi vadulás és tömegnyomor, pont amire egy chilles nyári estén vágyunk az egész napos strandolás után, illetve az sem hátrány, hogy mi még mindig előnyben részesítjük az ilyen jellegű kezdeményezéseket a tömeges, ereszd el a hajam típussal ellentétben. Persze, annak is eljön az ideje, de ez lesz a mi ideális nyárindító programunk, amire a ti figyelmeteket is szeretnénk felhívni.

jazz-bor-piknik-balaton-fonyod_1.jpg

Szóval, ha ti is ki vagytok már éhezve egy kellemes balatoni élményre, akkor tartsatok velünk!

JAZZ

A zenét a Merry Go Round akusztikus duo biztosítja, ami önmagában garancia a jó hangulatért. A zenekarra jellemző, hogy az igényes lounge zenét komponálják össze híres, örökzöld vagy éppen mai slágerekkel.

BOR

A borokat a Katona borház biztosítja, akik a világfajtákon (Chardonnay, Semillon, Sauvignon Blanc, Cabernet Sauvignon, Merlot) kívül régi magyar szőlőfajtákat (Irsai Olivér, Leányka, Olaszrizling, Királyleányka, Furmint, Háslevelű) is termeszt. Borházuk 1996-ban alakult és családi vállalkozás. Több mint 60 hektáron termesztik a szőlőt a Balatonboglári, illetve a Tokaji borvidéken. Igazán különleges és zamatos borválogatással készülnek.

HELYSZÍN

A borokhoz természetesen különleges gourmet falatok dukálnak, amit a helyszín, a Sunset Hotel Apartmanház biztosít. Ők Magyarország első, Balatonon elhelyezkedő félautomatizált apartmanháza, ami azt jelent, hogy a foglalástól a kicsekkolásig érintésmentesen tudunk náluk megszállni. A program a szállóvendégek részére ingyenes, így biztosítva a vendégek számát és a különleges hangulatot, ami a szálló fekvésének is köszönhető, hiszen közvetlenül a vízparton, de mégis elszeparáltan lehet élvezni a nyári estét, reggel pedig rácsodálkozni a páratlan kilátásra.

balaton4_1920.jpg

Sunset stég - Sunset Apartmanház - Fonyód

Szeretjük Fonyódot, mert kellemes, nyugodt környék, és elképesztő természeti adottságokkal és a jelek szerint egész nyáron várható egyre jobb és jobb programokkal. Külön kiemelnénk, aki több éjszakára marad a szállodában a rendezvény után, nyugodtan hozhatja a kis kedvencét is, ugyanis a hely abszolút kutyabarát és a híres fonyódi kutyás strand is itt található.

Mit szóltok? Elindítjuk végre ezt a nyarat ezzel a kellemes esti rendezvénnyel? Mi ott leszünk és a korábbi rendezvényből kiindulva garantált a jó hangulat és az örök élmény.

A bejegyzés trackback címe:

https://balatontelennyaron.blog.hu/api/trackback/id/tr6016589214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása